כימיה - רוקחות תואר כפול

picture

התוכנית לא תפתח בשנה"ל תשפ"ה

בר אילן והאוניברסיטה העברית משלבים כוחות עבורך בתואר כפול בכימיה ורוקחות

מסלול הלימודים המשולב נפתח בשנת תש"פ, מטרתו לאפשר לסטודנט ללמוד לשני תארים  ברצף ,תואר ראשון בכימיה תרופתית בבר אילן ותואר ראשון ברוקחות באוניברסיטה העברית בירושלים.

הקבלה לתואר בכימיה על פי תנאי הקבלה למחלקה לכימיה בבר אילן. הקבלה לתואר ברוקחות היא לתלמידים מצטיינים בממוצע 85 ומעלה בתום השנה השניה לתואר בכימיה בבר אילן. ישנה הגבלה במספר המקומות על ידי האוניברסיטה העברית.

סטודנט שלא יעבור את כל הקורסים בשנה א או בשנה ב או לא יעמוד בדרישת הממוצע, ימשיך בלימודי כימיה חד חוגי .

התואר הכפול (4.5 שנים) יכשיר רוקחים בעלי ידע נרחב ומשמעותי בכימיה ויהווה בסיס רחב לקידום מחקרים חדשים בתחומי הכימיה התרופתית והפרמצבטיקה.

בוגרי התכנית יכולים להמשיך במחקר או לצאת לשוק העבודה כחוקרים/עובדים במגוון תעשיות במשק וכרוקחים לאחר סטאז' של 6 חודשים.

לתשומת ליבכם:

1. עליכם להגיש בסוף סמסטר א' של שנת הלימודים השלישית בקשה לפטור ממדור סטטוס בגין קורסים שנלמדו באוניברסיטה העברית. הפטור הינו לצורכים אקדמיים וכן משפיע על חישוב שכר הלימוד.יש להגיש בקש לפטור למדור סטטוס באמצעות מערכת האינבר, בהתאם לטבלת ההמרה המצורפת.
  2. במסגרת לימודי התואר הראשון בבר אילן הנכם מחויבים  ללמוד קורסי יסוד ביהדות בהיקף 10  נק"ז (ש"ש) במשך כל התואר.
    סטודנטים לא יהודים פטורים מלימודי יסוד ביהדות אך חייבים במקום זאת בלימודים כלליים בהיקף של 10 ש"ש

אנו מדגישים שעליכם לסיים את חובות לימודי היהדות או הקורסים הכלליים עד תום השנה השלישית וכן את חובה לימודי אנגלית שפה זרה, עד תום השנה השניה.

לסטודנטים בשנת חוקה תש"פ: עליכם לסיים את כל החובות האקדמיים בבר אילן עד סוף השנה השלישית ולהגיש את בקשות הפטורים עד סוף סמסטר א' בשנה הרביעית לכל המאוחר, על מנת לקבל זכאות בשנה"ל תשפ"ג.

תכנית לימודים לשנת תשפ"ב

תכנית הלימודים לשנת תשפ"א - שנה א', ב' וג'

תוכנית לימודים תש"פטבלת המרה.