מלגות ופרסים

סטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתואר ראשון בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן.

נפתחה ההרשמה להגשת בקשות למלגה לשנה"ל תש"פ

הקול הקורא למחזור החדש של מלגת רוטשילד לבתר-דוקטורט 2019-2020 (English)

תואר ראשון

מלגה של המכון הגבוה לתורה וכימיה

הסטודנטים שיתקבלו לתוכנית יזכו במלגה בגובה מרבית שכה"ל 8000 ₪ לשנת הלימודים הראשונה .
התוכנית מאפשרת כפל מלגות בכפוף לתנאי המלגה הנוספת !
המלגה תוענק לסטודנטים שילמדו 4 שיעורים שבועיים (8 ש"ש) בבית המדרש/המדרשה (המכון הגבוה לתורה).
הלימודים מוכרים כנקודות זכות בלימודי יסוד ובקורסים כלליים.

מספר המקומות בתוכנית מוגבל! תקף למתחילים לימודיהם בסמסטר החורף  הקרוב.

מלגת  "מנהיגי שוליך"

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תש"פ נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.

לפרטים לחצו כאן

תכנית "אילנות"

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 735 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).

לתכנית "אילנות  למלגאי רקטור מצטיינים" יתקבלו תלמידי השנה השנייה לתואר ראשון (להלן גם: "שנה ב'"), העומדים בתנאים המצטברים הבאים:

• למדו תכנית לימודים מלאה של שנה א' לתואר הראשון, בסמסטר א' ו –ב ' של שנת הלימודים תשע"ז (להלן: "שנה א'") במסגרת התכניות הרגילות בלבד.
  • עמדו בכל תנאי הזכאות למלגת  הרקטור לתלמידי תואר ראשון וקיבלו מלגה זו בשנה א'
  • סיימו את שנה א' בציון סופי משוקלל, של 96 ומעלה בכל מקצועות הלימוד.

לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במייל ilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגות עתידים

תוכנית עתידים לתעשיה של עמותת ידידי עתידים (ע"ר) מיועדת למועמדים הבאים מהפריפריה.
לרישום לתוכנית נא להיכנס לקישור : https://atidim.priza.net/

מלגת אימפקט

ידידי צה"ל מעניקים מלגות לימודים לחיילים משוחררים מהמערך הלוחם מלגות אימפקט מיועדות לסטודנטים לוחמים או תומכי לחימה עד דרגת סרן (כולל), אשר שירתו שירות צבאי מלא, המגיעים ממשפחות מעוטות יכולת כלכלית. ניתן להגיש בקשה למלגה זו עד חמש שנים משנת השחרור מצה"ל.
המלגה ע"ס 4000$ תינתן לסטודנטים המתאימים לכל שנת לימוד לאורך כל התואר.
זכאים להגיש בקשה סטודנטים לתואר ראשון אשר בשנה"ל תשע"ט יהיו בשנה א' או ב'.

הרישום למלגת אימפקט יפתח ב - 1.3.2019
פרטים נוספים והרשמה ישירות באתר https://www.fidfimpact.org/impact