ChemLife

מרכז ChemLife לחדשנות - כימיה תרגומית - הנעת חידושים בחיים באמצעות כימיה

האם אתם מוכנים לגלות את סודות החיים באמצעות מחקר חדשני בכימיה?  בואו להתמקד במרכז ChemLife  באוניברסיטת בר-אילן.

עולם החדשנות המתקדם שלנו במרכז לכימיה תרגומית מאגד מספר קבוצות מחקר, כל אחת עם מומחיות ייחודית  של כימיה: כימיה סינטטית ,Data Science ,כימיה אנליטית, ספקטרוסקופיה ועוד, כולן מאוחדות בחקר הממשק המרתק בין כימיה לחיים ומובילות מחקר חדשני בתחומי הבריאות, החקלאות והמזון שיעצב את עתיד הגילויים המדעיים.

ההתמקדות כיום היא במולקולות קטנות המיועדות לגילוי ואבחון מחלות שונות, בעיקר סרטן ומחלות נוירולוגיות, תוספי מזון ,תחליפי מזון ודשנים ביולוגים עם מבט לעתיד ולפיתוח חומרים חכמים לתחומים נוספים.

שיתופי הפעולה הם הלב של המחקר שלנו. כיחידת מחקר רב-קבוצתית, מרכז ChemLife רותם את המומחיות והידע הקולקטיביים של צוות המומחים המגוון שלנו בתחומי הכימיה. אנו מאמינים ששיתוף פעולה הוא המפתח לפיתוח פתרונות חדשניים שיעצבו את עתיד בריאות האדם ורווחתו. באמצעות שותפויות אסטרטגיות פוריות בין אקדמיה לאקדמיה וכן האקדמיה והתעשייה, החוקרים והחוקרות הראשיים שלנו(PIs) עובדים יד ביד כדי לרתום פריצות דרך מדעיות להתקדמות מוחשית.

במרכז לכימיה תרגומית אנו מקדמים שלושה תחומי מחקר עיקריים: שירותי הבריאות, החקלאות והמזון

MedTech פריצות דרך חלוציות בתחום הבריאות קבוצה זו מתמקדת באבחון רפואי, ספיגת תרופות, חיסונים, ננו-רפואה וחקר חומרים ביולוגיים. החוקרים שלנו נחושים לחולל מהפכה בתחום האבחון הרפואי ולהביא לעידן חדש של טיפול משופר בחולים.

Agro/FoodTech קבוצת קיימות וביטחון תזונתי היא בעלת חשיבות עליונה בעולם כיום. הקבוצה מתמקדת בפיתוח חומרים בני קיימא להגנת הצומח, שימור מזון ובטיחות מזון. יתר על כן, אנו שואפים לייעל את הערכים התזונתיים ולחקור תוספי מזון חדשניים שיעצבו את החקלאות וייצור המזון לעבר עתיד ירוק ובטוח יותר.

קבוצת  Therapeutics: קבוצה זו נמצאת בחזית הפיתוח של תרופות הדור הבא שיש בכוחן לשנות חיים. מאנטיביוטיקה ועד חומרים ביולוגיים אנטי דלקתיים, טיפולים בסרטן ומחלות ניווניות של מערכת העצבים ועוד. צוות החוקרים שלנו מחויבים לקדם פתרונות בתחומי הבריאות שישפיעו לטובה על החיים של כולנו. יתרה מכך, אנו בוחנים באופן פעיל את השילוב של בינה מלאכותית בפיתוח תרופות פורצות דרך. יחד מביאים תקווה לאינספור אנשים ברחבי העולם.

הצטרפו אלינו למסע המדהים הזה . מרכז ChemLife  לכימיה תרגומית באוניברסיטת בר-אילן הוא המקום שבו מצוינות מדעית פוגשת יישום בעולם האמיתי. יחד נהפוך את החזון למציאות.

ראש המרכז Chemlife

תמונה של פרופ' שרון רוטשטיין