מלאני עומר-מזרחי

מורה לכימיה לכיתות י'-יב'
תחומי לימוד
פולימרים
  • נושא מחקר: הכנה, אפיון ושימושים של מיקרוספרות ספריות והמי ספרות בעלות התפלגות צרה.
  • מדוע בחרת בכימיה בבאר אילן? בחרתי ללמוד כימיה בבר אילן בעיקר בזכות האווירה המשפחתית והמכילה באוניברסיטת בר אילן. האנשים שנתקלתי בהם לאורך כל הדרך באוניברסיטה היו אדיבים ומסבירי פנים, תמיר עזרו והנחו מכל הלב.
  • מדוע בחרת בכימיה? בחרתי בכימיה מאחר ולמדתי כימיה בתיכון ומאוד עניין אותי עולם הכימיה.
  • מה היו האפשרויות שעמדו בפניך עם סיום הלימודים? בסיום הלימודים נשארתי לפוסט דוקטורט בבאר אילן ולאחר מכן מצאתי בקלות עבודה כחוקרת מובילה בתחום הדיו.
  • מדוע בחרת במקום העבודה הנוכחי? כיום אני מורה לכימיה לכיתות י'-יב' ואני מגישה לבגרות ברמת 5 יח"ל. בחרתי בעבודה זו מתוך שליחות להוביל את הדור הצעיר לאהבת הכימיה.
  • האם לימודיך הכינו אותך ותורמים לעבודתך בתחום? לימודיי באוניברסיטה בהחלט הכינו אותי לעבודתי בתחום ותרמו לי רבות.

תאריך עדכון אחרון : 28/03/2023