כנס ננו - פברואר 2022 - דן חיפה

תמונת ההודעה

הכנס השנתי של המכון לננו טכנולוגיה וחומרים מתקדמים התקיים השנה במלון דן כרמל בחיפה בתאריכים 15-16/2/2022. במהלך הכנס הירצו חברי הסגל של המחלקה לכימיה, גם תלמידי המחקר של המחלקה לקחו חלק בהצגת פוסטרים והרצאות.

בכנס היתה הרצאה של פרופ' גיל גובס, פרופ' שרון רוטשטיין, ופרופ' ליאור אלבז.

תלמידי המחקר הבאים הציגו פוסטרים: אלה יצחקי (מהמעבדה של פרופ' מרגל), שלי מרון ויסמין אגבריה (מהמעבדה של פרופ' שרון רוטשטיין), שני זאב (מהמעבדה של פרופ' דן מאיור), מוחמד חמודה, איליה אולבסקו ארד (מהמעבדה של פרופ' עדי סלומון), חנה גילה סוקוליק, סג'א נאסר, ליליאן כהן (מהמעבדה של פרופ' גיל גובס), איל מלכה (מהמעבדה של פרופ' שלמה מרגל) תאזה ויטיל ויניש, אושה וויג'אקומר אנאגה (מהמעבדה של פרופ' דוד זיתון).

הרצאות תלמידי מחקר: תחיה זר (מהמעבדה של פרופ' עדי סלומון), סעדי קובי (מהמעבדה של פרופ' דוד זיתון), Maruthapandi Moorthy (מהמעבדה של פרופ' אהרון גדנקן), שני זאב (מהמעבדה של פרופ' דן מאיור).

פרס הפוסטר הטוב ביותר לתלמידי מחקר: שני זאב.

תמונת ההודעה 2

תמונת ההודעה 3