השתלמות לבורנטים קיץ תשע"ט

מעבדות בכימיה - ניסויים והדגמות

כל הניסויים ופעילות המעבדה בתחום המדעים בבית הספר עוברים דרך ידיהם של הלבורנטים. הלבורנטים מהווים הכח המניע למורים בבצוע ותכנון ניסויי המעבדות בכימיה. אנו פותחים השתלמות קיץ ללבורנטים וטכנאי מעבדה אשר תעשיר ותגוון את הניסויים בתחום הכימיה.

מטרת ההשתלמות היא הרחבת הידע בתחום המעשי, התנסות בהדגמות וניסויים חדשים שיוכלו לשלב אותם במהלך לימודי הכימיה. כמו כן, משתתפי השתלמות יקבלו חוברת ניסויים המלווה את ההשתלמות, הכוללת בתוכה הנחיות בטיחות, רשימת ציוד וחומרים ומהלך הניסויים.

מבנה ההשתלמות:

נפתח את כל אחד ממפגשי ההשתלמות בהרצאה קצרה ממיטב החוקרים במחלקה לכימיה אשר יחשפו אותנו לנושאים מרתקים בחזית המדע הקשורים לחיי היום יום. המשך היום יוקדש לסדנאות של ניסויים והדגמות בנושאים שונים הקשורים לתוכנית הלימודים.

תאריכי ההשתלמות:

ההשתלמות תתקיים בתאריכים 16-20/6/19  בשעות 9:00-14:30 במחלקה לכימיה, באוניברסיטת בר אילן. ההשתלמות כוללת 5 מפגשים בתאריכים 16.6-20.6 + מפגש מתוקשב אסינכרוני בתאריך 23.6.19. במהלך ההשתלמות יוגש כיבוד קל. ההשתלמות נמשכת 40 שעות בעלות של 150 ₪.

לצפייה בתוכנית ההשתלמות