מלגות ופרסים

סטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתואר ראשון בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן.

תואר ראשון

מלגת  "מנהיגי שוליך"

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשע"ט נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.
סגירת ההרשמה: 15.06.2018

תכנית "אילנות"

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 735 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).

לתכנית "אילנות  למלגאי רקטור מצטיינים" יתקבלו תלמידי השנה השנייה לתואר ראשון (להלן גם: "שנה ב'"), העומדים בתנאים המצטברים הבאים:

• למדו תכנית לימודים מלאה של שנה א' לתואר הראשון, בסמסטר א' ו –ב ' של שנת הלימודים תשע"ז (להלן: "שנה א'") במסגרת התכניות הרגילות בלבד.
  • עמדו בכל תנאי הזכאות למלגת  הרקטור לתלמידי תואר ראשון וקיבלו מלגה זו בשנה א'
  • סיימו את שנה א' בציון סופי משוקלל, של 96 ומעלה בכל מקצועות הלימוד.

לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במיילilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגה לשנה"ל תשע"ח

למילוי טופס לחצו כאן
פרטים נוספים בדוא"לmilgot.office@biu.ac.il

מלגות עתידים

תוכנית עתידים לתעשיה של עמותת ידידי עתידים (ע"ר) מיועדת למועמדים הבאים מהפריפריה.
לרישום לתוכנית נא להיכנס לקישורhttp://atidim.priza.net/signUpLink.aspx

מלגת אימפקט

ידידי צה"ל מעניקים מלגות לימודים לחיילים משוחררים מהמערך הלוחם מלגות אימפקט מיועדות לסטודנטים לוחמים או תומכי לחימה עד דרגת סרן (כולל), אשר שירתו שירות צבאי מלא, המגיעים ממשפחות מעוטות יכולת כלכלית. ניתן להגיש בקשה למלגה זו עד חמש שנים משנת השחרור מצה"ל.
המלגה ע"ס 4000$ תינתן לסטודנטים המתאימים לכל שנת לימוד לאורך כל התואר.
זכאים להגיש בקשה סטודנטים לתואר ראשון אשר בשנה"ל תשע"ט יהיו בשנה א' או ב'.

הרישום למלגת אימפקט יפתח ב - 1.3.2018
פרטים נוספים והרשמה ישירות באתר https://www.fidfimpact.org/impact